Juicepress - DetoxjuiceJuicepress

En egen juicepress som kan leverera färskpressad juice är en lyx man gärna unnar sig varje morgon. Men varför sluta där? En juicepress kan användas till så mycket mer. Färskpressad frukt eller grönsaksjuice in din detox juice gör den mer än god det gör den himmelskt god!

Idag finns en hel uppsjö av varianter och fabrikat. Många frågar sig om man ska ha en elektrisk eller inte? En elektrisk juicepress gör ju arbetet enklare men kan samtidigt va högljudd.

Storleken kan också va något att fundera över. Vilket är mitt behov? En stor familj eller inte? Är man flera som ska använda den kan det vara en god idé att välja en större modell. Flera modeller har även flera funktioner och kan ibland mer än bara pressa juice som t.ex. göra sorbet och puré.

 

Juicepress – Elektriska

Bodum - Electric Bistro
Bodum Bistro - Juicepress

bla

Bästa Juicepressen som vunnit flera tester är juicepressen Bodum Bistro. Den är snygg med fin design och finns i flera färger. Den är av god kvalitét känns stadig, stabil, med grymma funktioner och smarta lösningar.

Läs mer

OBH Nordica - Chili Citrus Juicer
OBH Nordica - Juicepress

bla

En fantastisk och smart juicepress från OBH Nordica på 65W där pressen startar automatiskt när du trycker frukten mot konen. Två koner medföljer i olika storlekar som tillbehör för större och mindre frukter.

Läs mer

Philips - HR2752/90
Philips - Juicepress

bla

Smidig och kladdfri juicepress från Philips med en riktigt tystgående elmotor. Smarta funktioner som droppstopp för minimalt kladd. Dessutom har sladden ett eget förvarings- utrymme.

Läs mer

Philips - HR2738/00
Philips - Juicepress

bla

En liten smidig och prisvärd juicepress på 25W från Philips med inbyggd sladdförvaring. Juicekannan rymmer 0,5l och har en droppfri pip. Den är lätt att plocka isär och alla delar kan diskas i maskin.

Läs mer

Juicepress – Manuell / Icke Elektriska

Lurch - Cold Press Juicer
Lurch - Juicepress

bla

Snygga juicepressen som inte kräver elektricitet och som skonsamt pressar ut saften ur frukten och grönsakerna med hjälp av en effektiv skruvprincip.

Läs mer

Tribest - Z-Star Juicer
Z-Star - Juicepress

bla

Z-Star från Tribest är en manuell råsaftcentrifug med en enkel men robust design. Den är lätt, bärbar och mångsidig och passar perfekt att ta med på resande fot.

Läs mer

Zeno - Juicepresser
Zeno Juicepress - Juicepress

bla

Den tuffaste juicepressen är denna populära juicepressen i snygg design från serien Zeno från BergHOFF. Den är lätt att rengöra och går att diska i maskin.

Läs mer

Leilas - Juicepress

bla

Smidig liten juicepress i trä från Leilas eget märke. Passar perfekt till olika citrus frukter så som citroner, apelsiner och grapefrukt. Diskas för hand.

Läs mer